Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 23 Februari 2007 Voortgang toewijzing Dirkshorn Oost 21 woningen

Voor een nieuw woningbouwplan in Dirkshorn is het aanbod van 21 woningen gepubliceerd en hebben gegadigden zich bij de gemeente kunnen aanmelden. In totaal hebben 56 belangstellenden gereageerd op het aanbod. Voor hen is de volgende informatie bedoeld: De inschrijvingen zijn inmiddels gecontroleerd op mogelijke (voor)inschrijfdatum (van voor 1 januari 2001) en op gegevens volgens de basisadministratie, zodat de belangstellenden ingedeeld kunnen worden naar de gemeentelijke toewijzingscriteria. Dit toewijzingsbeleid staat vermeld op de gemeentelijke website www.harenkarspel.nl onder wonen & werken.

In de toewijzingsvolgorde gaat de gemeente strikt uit van de opgegeven concrete belangstelling voor de bouwnummers.Voor de drie duurdere woningen houdt dit in, dat drie mensen met voorinschrijvingen hebben gereageerd en er zijn negen 'overigen'. Binnen de kleine groep vooringeschrevenen gaan starters (2 in aantal) boven de gegadigden, die vanuit een koopwoning komen.

Bij de overige 18 woningen maken nog vier kandidaten gebruik van de voorinschrijving en geldt voor hen bovendien het feit, dat zij in de doelgroep starters/doorstroming uit huur komen. Op dit moment hebben dus zes kandidaten de gelegenheid een woning te kopen.

Thans wordt het vervolg van de procedure aangehouden. Dit betekent dat de overige belangstellenden later bericht krijgen en nog even moeten afwachten. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl