Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 22 November 2006 Bouw gemeentebalie Anna Paulowna begint

Op donderdag 23 november 2006 begint in de hal van het gemeentehuis de verbouwing voor de nieuwe gemeentebalie. Per 1 september 2007 kunnen inwoners (bijna) alle producten en diensten van de gemeente bij deze balie afnemen.

Invoering stapsgewijs

De eerste aanzet naar een betere dienstverlening begint dus zeer binnenkort. Receptie en gemeentebalie worden gescheiden. De nieuwe receptie komt op de plaats waar nu het loket Burgerzaken is. Op de plaats van de huidige receptie komt de leestafel te staan. De nieuwe gemeentebalie krijgt een plek in de hal van het gemeentehuis. Vanaf 1 januari 2007 werken de medewerkers van Burgerzaken en het zorgloket (het Koppunt) aan de nieuwe balie. Per 1 april 2007 begint de verbeterde dienstverlening van de gemeentebalie. Naast de producten van Burgerzaken en het zorgloket worden ook producten en diensten van andere sectoren aangeboden. De balie van de sectie Vergunningen en beleid integreert per 1 september 2007 in de nieuwe gemeentebalie. De gemeente onderzoekt ook of de telefonische bereikbaarheid en de openingstijden van het gemeentehuis in Anna Paulowna verruimd kunnen worden.

Website

Gelijktijdig met de gemeentebalie werkt de gemeente aan de verbetering van de website. De website wordt op 1 april uitgerust met een digitaal loket en enkele producten en diensten die digitaal besteld en betaald kunnen worden. Ook deze digitale dienstverlening zal steeds meer worden uitgebreid. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl