Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 25 Oktober 2006 Opknapbeurt Spoorbuurt en Gouden Driehoek (Anna Paulowna)

De gemeenteraad van Anna Paulowna heeft besloten de Spoorbuurt in Anna Paulowna en de Gouden Driehoek (Leen Pietersestraat, P. Bergmanstraat en C.J. Colijnstraat) in Breezand een fikse opknapbeurt te geven. De raad vraagt het college de wensen van de bewoners zwaar te laten meewegen bij de uitvoering van de projecten.

Spoorbuurt

Ook verlangt de raad dat het college bij de renovatie van de Spoorbuurt rekening houdt met de ontwikkelingen in Kruiswijk III en extra aandacht schenkt aan de situatie bij de Spoorbuurtschool. Na een inspraakprocedure zijn er plannen gemaakt voor het deel van de Nieuweweg tussen de Pastoor Philipponastraat en huisnummer 81. Het trottoir, de banden en kolken, de bomen en de openbare verlichting worden vervangen. Het werk wordt nog dit jaar ter hand genomen. De plannen voor 2007 en later moeten nog worden uitgewerkt. Ook op die plannen kunnen de bewoners inspreken.

Gouden driehoek

De gemeente heeft een bureau in de arm genomen voor het voorbereidende werk. Door mee te werken aan een enquête kunnen de bewoners hun wensen kenbaar maken. Als de plannen zijn gemaakt, komen ze in inspraak. Het project wordt in de loop van 2008 en 2009 uitgevoerd. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl