Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 29 Augustus 2006 Verplaatsbare kantoorunit gemeente Anna Paulowna wordt verkocht

Op het plein voor het gemeentehuis in Anna Paulowna staat een verplaatsbare kantoorunit. Per november kan deze unit (bouwjaar 2001) verkocht worden.

Indeling

Het gebouw bestaat uit 8 geschakelde elementen. Deze vormen samen twee werkruimtes van 8.88m x 11.93m, respectievelijk 2.82m x 5.87m. Een entree/sluis van 2.82m x 5.87m verbindt de unit met het hoofdgebouw. De vrije binnenhoogte is 2.50m.

Voorzieningen

De unit is voorzien van centrale verwarming (eigen ketel), rondom kabelgoten, systeemplafond met verlichting en stoffering.

Informatie

Hebt u belangstelling voor deze keurig nette en praktisch gebruiksklare kantoorunit, neem dan telefonisch contact op met J.Oonincx (0223) 536 179 of (06) 524 808 34. Fotos van de kantoorunit zijn te bekijken op www.annapaulowna.nl (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl