Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 01 Augustus 2006 Kavels Agribusiness bedrijventerrein Wieringermeer beschikbaar

Direct langs de A7 wordt in het zuiden van de Wieringermeer een bedrijventerrein van tachtig hectare gerealiseerd. De locatie ligt centraal in de agrarische gebieden van West-Friesland en de Wieringermeer en is snel te bereiken via de afrit op de A7. Het bedrijventerrein is speciaal gericht op bedrijven uit de Logistieke sector en de Agribusiness. Vanaf juli 2006 wordt gestart met de uitgifte van de kavels.

Het agribusinessterrein wordt een belangrijk verwerkings-, handels- en logistiek centrum waar bedrijven die een versterking vormen van de agrarische sector zich kunnen vestigen. Het clusteren van de bedrijven heeft als voordelen dat de afzet voor de agrarische producten extra wordt gestimuleerd, de concurrentiepositie wordt versterkt, het aantal vervoersbewegingen wordt gereduceerd en dat daarmee ook de kosten zullen dalen. Door de hoge omloopsnelheid is er bovendien minder opslagruimte nodig. Het bedrijventerrein en het glastuinbouwgebied versterken elkaar door de bundeling van productstromen en logistieke bewegingen en zal hét centrum van de agrarische sector in Noord-Holland Noord gaan vormen.

Op het agribusinessterrein kunnen bedrijven zich vestigen in de volgende sectoren: transport en overslag van agrarische producten, primaire verwerking en opslag van groenten- en fruitproducten (wassen en verpakken), groenten- en fruitverwerkende industrie, loonwerkerbedrijven, verpakkingsindustrie en toeleveranciers van grondstoffen. Naast deze agrarisch gerelateerde ondernemingen is er ook 15 hectare grond gereserveerd voor kleinschalige kennisintensieve bedrijvigheid en recreatie.

Er zijn kavels beschikbaar van 3500 m2 tot 10.000 m2 en de bouwhoogte op de kavels is bepaald op maximaal 15 meter. Bij uitzondering kan door het college van Burgemeesters en Wethouders van gemeente Wieringermeer vrijstelling worden verleend tot een hoogte van 35 meter. Voor verdere informatie over de beschikbare kavels kunt u telefonisch contact opnemen met Jack Kranenburg, tel: 0227 - 656 184 (Bron: Nieuwsbrief AgriPort A7)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl