Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 05 Juli 2006 Openbare info-bijeenkomst structuurplan Wieringerrand-meer op 20 juli

Op 20 juli zal er een openbare informatiebijeenkomst in het kader van het structuurplan Wieringerrandmeer plaatsvinden. Deze bijeenkomst wordt gehouden in Hotel Van der Valk in de Wieringermeer en begint om 20.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst worden de gemeenteraden van Wieringermeer en Wieringen geinformeerd over het structuurplan Wieringerrandmeer, dat op 24 juli 2006 (Wieringen) en 27 juli 2006 (Wieringermeer) door de gemeenteraden zal worden behandeld. Naast een toelichting op het structuurplan met daarin de verschillende varianten zal ook worden ingegaan op het advies van de commissie m.e.r.

U bent van harte welkom op deze informatiebijeenkomst.

Naast deze bijeenkomst vinden in elke gemeente afzonderlijk nog de reguliere commissievergaderingen plaats. Tijdens deze commissievergadering heeft u de mogelijkheid om in te spreken. Op Wieringen staat deze commissievergadering gepland voor 21 juli 2006, in de Wieringermeer voor 13 juli 2006. (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl