Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 19 Juni 2006 Voorlichting stedenbouwkundige visie Elshof - Zuid

De gemeente houdt op dinsdag 20 juni 2006 om 19.30 uur in De Veerburg een inspraakavond over de invulling van Elshof-Zuid. Op Elshof-Zuid is de multifunctionele accomodatie (MFA) gepland, dat onder meer huisvesting moet bieden aan de gemeente, de bibliotheek en de Brede School.

MFA (Multifunctionele Accomodatie)

De gemeente Anna Paulowna is op dit moment druk bezig met de ontwikkeling van een van een multifunctionele accommodatie in het nu nog voor landbouw bestemde gebied Elshof - Zuid. De volgende partijen zullen in het nieuwe pand trekken: De Bibliotheek, Openbare basisschool (OBS) De Sluis, Protestant Christelijke BasisSchool (PCBS) De Regenboog, Gemeentekantoor, SKAP, Stichting Kinderdagverblijf Anna Paulowna.

Dit zijn de partijen die zich zeker in de MFA zullen huisvesten. De mogelijkheid staat nog open dat er enkele gebruikers bij komen. Op korte termijn echter niet.

Globale stedenbouwkundige visie

Om de juiste plaats voor de MFA te bepalen wordt er een zogenaamde globale stedenbouwkundige visie voor de hele Elshof Zuid ontwikkeld. De gemeente heeft een extern bureau ingehuurd voor de ontwikkeling van de visie. De nadruk van de stedenbouwkundige visie komt te liggen op globaal. Er wordt alleen een studie gemaakt over de verkeersstructuur en de groen - en woningbouwindeling. Op termijn zal de visie verder uitgewerkt en gerealiseerd worden.

Inspraakavond

De gemeente wil graag uw mening weten over het concept. Het gaat immers om uw leefomgeving. Daarom organiseren we een inspraakavond op dinsdag 20 juni om 19:30 uur in De Veerburg. Er zal deze avond een concept stedenbouwkundige visie aan u gepresenteerd worden. U bent van harte welkom om deze presentatie bij te wonen.

Discussie

U krijgt bij binnenkomst een gekleurd armbandje. Na de presentatie zoeken de aanwezigen met dezelfde kleur elkaar op en discussieert u over het concept. Na afloop van de discussie presenteert de voorzitter de standpunten.

Informatie

Wij hopen dat u de 20e de presentatie komt bijwonen. Het zal een interessante avond worden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente, 0223 - 536 159. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl