Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 31 Maart 2006 Pannenbier op bouwplan De Hoop

Vrijdag 31 maart wordt het hoogste punt bereikt van de eerste fase bestaande uit 55 woningen van het nieuwbouwproject ‘De Hoop’ in Wieringerwaard. Burgemeester en wethouders zullen vrijdag aanwezig zijn en er zal traditioneel ‘pannenbier’ worden geschonken.

Dit project is een initiatief van Par 2 Ontwikkeling en de gemeente Anna Paulowna. Afgelopen november werd de eerste paal al feestelijk geslagen.

De bouw van de woningen verloopt voorspoedig; de casco’s van de eerste acht woningen zijn opgebouwd en men is begonnen met het metselwerk.

De casco’s van de volgende woningen zijn geproduceerd in de HSB-fabriek van Ooms Bouwmaatschappij en liggen klaar om te worden opgebouwd.

Naar verwachting zullen de eerste woningen nog dit jaar worden opgeleverd. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl