Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 17 Januari 2006 Inspraak open voor MER plan Golfbaan Dirkshorn

Stichting Golfbaan Dirkshorn wil een golfbaan maken langs de Groenvelderweg tussen de Galgenkade en de N245. Bij de golfbaan van achttien holes wil men ook een clubgebouw neerzetten. Naar nu blijkt is het opstellen van een milieueffectrapportage verplicht voor dit plan. Het gemeentebestuur van Harenkarspel treft voorbereidingen voor de M.e.r. De initiatiefnemer heeft daarom een startnotitie gemaakt. Hierin staat het plan beschreven, de mogelijke milieu-zaken die daarbij spelen én welke zaken de stichting wil onderzoeken. Gemeente Harenkarspel nodigt de bevolking uit om mee te denken en mening te geven over onderwerpen die volgens de inwoners ook in deze M.e.r. aan de orde moeten komen. Reacties vanuit de bevolking zijn welkom en kunnen worden ingediend vanaf 16 januari tot uiterlijk 27 februari 2006.

De startnotitie ligt van 16 januari tot 27 februari 2006 ter inzage in het gemeentehuis aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn (balie Ruimtelijke Zaken) en is te downloaden van deze website in de rubriek Wonen & Welzijn/ Golfbaan Dirkshorn. Het gemeentehuis is van maandag tot vrijdag geopend tussen 9.00 en 12.00 uur. Zowel mondelinge als schriftelijke reacties kunnen worden ingediend tot 27 februari bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Harenkarspel, Postbus 10, 1749 ZG Warmenhuizen. Voor mondelinge reactie kan men een afspraak maken met afdeling VROM, de heer G. Wijma, tel. 0226-396672.

Mede op basis van de reacties en adviezen stelt de gemeenteraad van Harenkarspel uiteindelijk de richtlijnen vast voor de inhoud van de M.e.r. De stichting Golfbaan Dirkshorn leest in deze richtlijnen welke onderwerpen zij moet laten onderzoeken. Vervolgens wordt de M.e.r. opgesteld, dat te zijner tijd ter inzage zal worden gelegd. Ook in die fase is inspraak mogelijk. Dat zal tegen die tijd bekend worden gemaakt. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl