Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 07 December 2004 Toewijzing woningen in Tuitjenhorn Oost IV 2e fase

Inloopdag zeer druk bezocht

Op 13 november 2004 is er een inloopdag geweest over woningbouw in Tuitjenhorn Oost IV. Er was enorm veel belangstelling. Ook de week erna kwamen nog veel belangstellenden een kijkje nemen. Hieronder kunt u zien hoeveel mensen op een bepaalde categorie woningen hebben gereageerd.

Voor de 63 koopwoningen van Zeeman Vastgoed bv zijn 230 keuzeformulieren ingeleverd.

Het aantal reacties op de 20 bouwkavels bedraagt 73.

De gemeente kent een toewijzingsbeleid. Na toepassing hiervan betrekken we in eerste instantie de mensen die zich tot en met 2000 hebben ingeschreven voor toewijzing. Deze aantallen zijn:

In deze getallen komen dubbeltellingen voor, omdat sommige mensen voor meerdere categorieŽn hebben ingeschreven.

Zeeman Advies heeft inmiddels uitnodigingen verzonden voor gesprekken in december 2004.

De optanten voor de bouwkavels hebben schriftelijk bericht gekregen. Ze hebben tot 1 februari 2005 de tijd een besluit te nemen.

Mensen die geen bericht hebben gehad komen voorlopig nog niet in aanmerking. Mocht er nog een loting moeten plaatsvinden, dan krijgen deze mensen hiervan bericht. Dat zal niet voor medio januari 2005 zijn. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl