Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 27 Juli 2004 Nieuwbouw brandweerkazerne Den Helder weer stap dichterbij

Het heeft even geduurd, maar de nieuwbouw van de brandweerkazerne komt nu toch echt dichterbij. Begin februari vond de aanbesteding al plaats. De gunning is nu ook rond. Bouwbedrijf Friesland (BBF), GTI-Utiliteit Noordwest en Kropman Installatietechniek gaan er samen voor zorgen dat onze gemeente straks een mooie brandweerkazerne rijker is.

Gunning

Bij de aanbesteding waren meerdere aannemers die graag de kazerne wilden gaan bouwen. Hiervoor hadden zij zogeheten bestekken ingeleverd en daarbij gezet hoeveel geld het bouwen volgens hen ging kosten. De BBF, GTI-Utiliteit Noordwest en Kropman Installatietechniek waren de laagste met hun prijs. ABC-bouwmanagement, het bureau dat voor de gemeente de bouw begeleidt, heeft de bestekken gecontroleerd en akkoord bevonden. Daarmee kon het werk ook daadwerkelijk gegund worden, zoals dat heet. Dit betekent dat deze drie aannemers de kazerne ook echt gaan bouwen.

Eerste paal

Wanneer gaat nu de eerste paal de grond in, en wanneer is de nieuwe brandweerkazerne nu klaar? Het is nog niet bekend wanneer de eerste paal geslagen gaat worden, maar in ieder geval ruim na de bouwvak. Het bouwen duurt ongeveer veertien maanden, dus de verwachting is dat eind 2005 de nieuwe kazerne klaar is. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl