Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 25 Mei 2004 Informatieve bijeenkomst Wieringerrandmeer op 2 juni

Woensdag 2 juni 2004, 20.30 uur: bijeenkomst voor bewoners, u bent van harte welkom!

Op 2 juni vindt een informatieve bijeenkomst plaats: u kunt kennis nemen van hoe het consortium Lago Wirense tot zijn visie is gekomen en wat die visie inhoudt (de visie op grond waarvan nu de onderhandelingen plaatsvinden). Destijds presenteerden zij hun visie aan de jury, nu is een gelegenheid gecreŽerd waarop zij ook aan u kunnen toelichten hoe zij tot de visie kwamen.

De stuurgroepleden de heren Meijdam en Spekreijse en de burgemeester van Wieringen, mw. Van Kampen zijn ook aanwezig. Aansluitend op de presentatie bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Voorafgaand aan de informatiebijeenkomst voor bewoners is er ook een informatiebijeenkomst voor alle volksvertegenwoordigers die met het project van doen hebben.

(Bron: Wieringerrandmeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl