Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 17 Mei 2004 Commissievergaderingen in buitendorpen gemeente Texel

Twee van de drie commissievergaderingen vinden deze week plaats buiten het gemeentehuis. De commissie Grondgebied vergadert maandag 17 mei in De Waldhoorn (Den Hoorn) en dinsdag 18 mei in 't Skiltje (Oudeschild). De commissie Welzijn is woensdag 19 mei wel gewoon in het gemeentehuis. De commissie Middelen is - bij wijze van uitzondering- op een maandag (24 mei aanstaande). Reden: donderdag - de eigenlijke dag van deze commissie- is het Hemelvaartsdag. Alle vergaderingen beginnen om 20.00 uur.

De commissie Grondgebied vergadert in Den Hoorn om de inspraakreacties op het bestemmingsplan 't Zouteland (nieuwbouw woningen) te bespreken. Oudeschild wordt een dag later bezocht in verband met het nieuwe bestemmingsplan en het bedrijventerrein Oudeschild II eerste fase. (Bron: Gemeente Texel)

TransGEO

Wilt u actuele informatie over bezetting en kenmerken van kavels op diverse bedrijventerreinen? Dat kan, op de TransGEO website (www.transgeo.nl) kunt u de vestigings-mogelijkheden voor uw bedrijf nader bekijken en de actuele bezetting en kenmerken van kavels op bedrijventerreinen raadplegen. Dit werkt via een combinatie van databases en geografische kaarten.

Bedrijventerreinen in de Regio Kop van Noord-Holland:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl