Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 16 April 2004 Nieuwe ontwikkelingen Project Huisvesting Hulpverlening Texel

Het project huisvesting hulpverleningsdiensten is na jaren van voorbereiding in de fase gekomen dat de gezamenlijke partners definitief moeten gaan besluiten over het doorgaan van het project.

Synergievoordeel is het belangrijkste uitgangspunt van het project. Synergie door het gezamenlijk realiseren van een hulpverleningsgebouw, samenwerking en herkenbaarheid en het zoveel mogelijk gezamenlijk gebruiken van verschillende onderdelen van het gebouw.

De heer J. van Andel, directeur/bestuurder van de Woning Stichting Texel, is in principe bereid om nu mee te denken over met name de invulling/onderkomens praktijkruimte van de huisartsen, nu Corbis Plus geen partner meer is in het project Huisvesting Hulpverlening.

Nieuwe ontwikkelingen bij Corbis Plus, een van de partners, hebben ertoe geleid dat zij zich terugtrekt uit het project.

Via een brief aan de Gemeente Texel licht Corbis Plus deze beslissing toe: ,,Momenteel neemt de politieke druk vanuit Den Haag op de thuiszorg steeds meer toe. De bezuinigingen in de Thuiszorg hebben hun effect op onze organisatie en de kans op nog meer bezuinigingen is aanwezig. De vraag naar meer vierkante meters speelt op dit moment niet meer, omdat de groei stilstaat", aldus de heer S. Steltenpool, bestuurder van Corbis Plus. Het synergievoordeel neemt af nu Corbis Plus niet meer deelneemt aan het project.

De overige partners (brandweer, politie, huisartsen) gaan door met het project en er wordt bekeken of een andere organisatie de rol van Corbis Plus op zich kan nemen. Het streven blijft om voor 1 januari 2005 met de bouw te starten. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl