Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 26 Maart 2004 Gemeente Den Helder verkoopt vier woningen

De gemeente gaat vier woningen verkopen. Een aantal mensen heeft aangegeven geÔnteresseerd te zijn in een van deze panden. Tijdens deze gesprekken wisten wij niet wanneer de procedure tot verkoop zou starten. Daarom laten wij u hierbij weten dat we overgaan tot verkoop van de panden aan de Nieuwstraat 25, M.H. Trompstraat 15, Janzenstraat 49 en de Van Foreestweg 89.

De verkoop bij inschrijving wordt gedaan door Makelaardij G.D. Bakker B.V. Informatie over bovenstaande panden kunt u uitsluitend via deze makelaar verkrijgen, telefoonnummer (0223) 614844 of website: www.makelaarbakker.nl.

Wij verwijzen u ook naar de advertentie van Makelaardij G.D. Bakker B.V. in het Helders Weekblad en in de Helderse Courant van zaterdag 27 maart. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl