Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 22 Maart 2004 Meningpeiling locatie gemeentehuis Texel

Waar moet het nieuwe gemeentehuis komen, op de ijsbaan of het oude Texel-veld in Den Burg? De gemeenteraad wil voor deze locatiekeuze de mening van de bevolking peilen. Het college van B&W heeft nu besloten de meningpeiling te combineren met de Europese Verkiezingen op 10 juni 2004.

De Texelaars kunnen hun keuze dan via de stemcomputer aangeven. Door deze combinatie worden kosten bespaard en worden zoveel mogelijk kiesgerechtigde inwoners bereikt. Er is wel een mits: als er bij de verkiezingen op 10 juni ook een referendum wordt gehouden over de nieuwe Europese Grondwet, dan is het technisch niet mogelijk om tegelijkertijd een meningpeiling te houden. Op 21 april aanstaande zal dat bekend worden.

B&W stellen voor om dan een schriftelijke stemming onder de bevolking te houden. Het voorstel wordt via de commissie Middelen (8 april) voorgelegd aan de gemeenteraad (3 mei). (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl