Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 12 Maart 2004 Wethouders Den Helder openen heringericht Vinkenterrein

Vorige week donderdag hebben de wethouders Vos-Brandjes en Waltmann het heringerichte Vinkenterrein op feestelijke wijze in gebruik genomen. Zij deden dat samen met een aantal kinderen uit de buurt.

Het voormalige Vinkenterrein is nu ingericht met tachtig nieuwe parkeerplaatsen en een voetbalveldje. De naam voor dit nieuwe voetbalveldje werd tijdens de opening door de wethouders en een aantal kinderen onthuld: 't Vinkenveldje.

Vervolgens verrichtten de beide wethouders de officiŽle aftrap. Nadat ze beiden een team hadden samengesteld, voetbalden ze fanatiek tegen elkaar. Na afloop werd er nog gezellig nagepraat in het verenigingsgebouw Onderling Belang. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl