Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 16 Februari 2004 Informatiebijeenkomst Antilliaans Beraad gemeente Den Helder

Maandag 1 maart vindt een informatieavond plaats over een nog in te stellen Antilliaans Beraad. Iedereen die zich betrokken voelt bij de Antilliaanse leefgemeenschap in onze stad is deze avond van harte welkom.

De informatieavond wordt gehouden omdat we een Antilliaans Beraad willen instellen. Bij zowel de gemeente als de Helderse Antilliaanse gemeenschap is een grote behoefte aan een orgaan dat signalen opvangt en bespreekbaar maakt.

Voor de Antilliaanse gemeenschap is het belangrijk om via zo'n overlegorgaan contacten te onderhouden met de gemeente. En voor de gemeente is het belangrijk om te kunnen praten met een vertegenwoordiging van de Antilliaanse gemeenschap. Overleg is onder andere noodzakelijk bij de ontwikkeling en evaluatie van een goed gemeentelijk beleid. Dit beleid kan alleen effectief zijn als het ook wordt gedragen door de Antilliaanse gemeenschap in Den Helder.

Tijdens de informatieavond geven we uitleg over de noodzaak, doelstelling en wijze waarop het beraad gaat worden opgezet. Er is volop de gelegenheid om vragen te stellen. Wij hopen dat u zoveel affiniteit met de Antilliaanse gemeenschap heeft dat u zich aanmeldt om een bijdrage te leveren aan het opzetten van het beraad.

Bent u geÔnteresseerd? Kom dan ook op maandag 1 maart naar het stadhuis van Den Helder. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in de raadzaal van het stadhuis. Uiterlijk 22.00 uur besluiten we deze informatieavond. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl