Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 04 Februari 2004 Nieuwe procedure melding defecte straatverlichting gemeente Anna Paulowna

Het onderhoud van straatverlichting wordt anders aangepakt. Vanaf half februari worden kapotte straatlantaarns binnen 14 dagen na melding gerepareerd. Het huidige systeem van 1 keer per maand controleren en tegelijkertijd repareren komt hierbij te vervallen.

Deze uitgebreide controles, waarbij alle lantaarns overdag branden, worden voortaan alleen nog in de maanden februari en november uitgevoerd. Gedurende de rest van het jaar worden alleen de kapotte straatlantaarns gerepareerd die bij ons gemeld zijn.

Waarom deze verandering?

Dit nieuwe systeem heeft twee belangrijke voordelen:

Wat betekent dit voor u?

Op de controlerondes van februari en november na, wordt er alleen nog maar na melding gerepareerd.

Wij verzoeken u dan ook om telefonisch melding te maken van kapotte lantaarnpalen op 0223 53 61 00. Om vergissingen bij de reparaties te voorkomen verzoeken wij u de volgende zaken door te geven:

Tot slot

Dit jaar geldt als een proefjaar. Tegen het eind van het jaar komt er een evaluatie om te bepalen met welke vorm van onderhoud we in 2005 verder gaan. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl