Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 18 November 2003 Bijeenkomst voor nieuwe inwoners van Harenkarspel

Dinsdag 18 november wordt er 's avonds vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis een bijeenkomst voor de nieuwe inwoners van Harenkarspel gehouden. De avond is alleen bedoeld voor mensen die uit een andere gemeente naar Harenkarspel zijn verhuisd.

De nieuwe inwoners worden door het college van burgemeester en wethouders ontvangen in de Burgerzaal. Na een algemene uitleg over de werkzaamheden van de leden van het college van burgemeester en wethouders is er alle ruimte om vragen te stellen aan de collegeleden.

Ook de raadsleden worden voor deze avond uitgenodigd. De avond is namelijk eveneens bedoeld om kennis te maken met de leden van de gemeenteraad.

Alle mensen die tussen 31 oktober 2002 en 31 oktober 2003 als nieuwe inwoners in deze gemeente zijn ingeschreven, hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl