Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 03 Oktober 2003 De Boer & Kuit doen mee aan Bedrijfsonroerendgoed-portal Kop van Noord-Holland

Één van de ontwikkelde instrumenten van het project The Networked Community is het samenbrengen van het beschikbare bedrijfsonroerendgoed in de regio, in samenwerking met diverse makelaars.

Via een zoeksysteem is het mogelijk een brede selectie te maken op bedrijfs- winkel- en kantoorpanden. Er kan ook maatwerk worden verricht door direct op plaatsnaam, m² of prijs te zoeken.

De Boer & Kuit makelaars en taxateurs hebben zich deze week aangesloten bij de Networked Community 'Bedrijfsonroerendgoed Portal'.

De Boer & Kuit
Kantoor Sint Maarten
Lijsterbesweg 48
1744 LL
Telefoon: (0224) 56.19.59
Fax: (0224) 56.21.89
E-Mail: dbk@worldmail.nl
Website: www.deboerkuit.nl
De Boer & Kuit is lid van de VBO, de Branche organisatie van Vastgoedadviseurs en Makelaars.

Het zoeksysteem is tot stand gekomen door samenwerking tussen de BedrijfsRegio Kop van Noord-Holland, de OndernemersFederatie Kop van Noord-Holland en toonaangevende BOG makelaars. Andere makelaars die op dit moment deelnemen aan dit initiatief zijn:

U kunt eea vinden via de website www.networkedcommunity.nl/vestigingslokaties/

Het project Networked Community met de ondertitel 'Haal meer uit de Kop' richt zich op de bevordering van intraregionale toelevering en uitbesteding met gebruikmaking van Internet en ICT. Het project is opgesteld door de Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland in nauwe samenwerking met de OndernemersFederatie Kop van Noord-Holland (OFK), waarin alle negen plaatselijke industrie- en bedrijvenverenigingen deelnemen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl