Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 26 Juni 2003 Nieuwe speeltoestellen voor Speel- en Avonturenpark Julianadorp

In de eerste twee weken van juli gaan we de afgekeurde speeltoestellen in het Speel- en Avonturenpark in Julianadorp verwijderen. Daarna, in de week van 14 juli, worden gelijk nieuwe speeltoestellen geplaatst. Gedurende deze drie weken is de speeltuin gesloten. Als alles volgens planning verloopt kan de speeltuin zaterdag 19 juli worden heroverd door de Julianadorper jeugd. In het geval dat nog niet alle speeltoestellen zijn geplaatst voordat de JEVAK begint, worden de laatste speeltoestellen na de JEVAk op hun plek gezet.

De nieuwe inrichting heeft enige tijd op zich laten wachten omdat in eerste instantie de gemeente samen met de HVBWS voor aankoop van nieuwe speeltoestellen zou zorgen. Dat is helaas niet gelukt. Wij hebben daarom, als beheerder van alle speeloases in de stad, besloten het speelterrein zelfstandig in te richten met het budget dat wij hiervoor beschikbaar hebben.

Oud en Nieuw

In totaal blijven drie van de bestaande speelelementen op het speelterrein gehandhaafd: het vlot, de doelwand en de gele draaimolen. Alle overige toestellen verdwijnen, dus ook de kruipbuizen. In de plaats van de te verwijderen toestellen komen de volgende nieuwe toestellen terug:

Het groot onderhoud van de speeltoestellen is in handen van de gemeente. De HVBWS zorgt voor het klein onderhoud. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl