Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 11 Juni 2003 6700 planten brengen kleur in de binnenstad van Den Helder

Na het opknappen van het straatmeubilair in de binnenstad gaat de gemeente volgende week bloembakken plaatsen op verschillende locaties in de binnenstad. Zo komen aan de kop van de Beatrixstraat twintig bakken met voornamelijk hanggeraniums te staan en op het Stationsplein tien grote schalen. In de Koningstraat en de Spoorstraat worden in totaal 84 kleinere bakken geplaatst. Dit gebeurt in opdracht van de winkeliers.

Ook buiten het stadscentrum gaan geraniums de boel opfleuren: vijf bakken bij het Falga Winkelcentrum, acht bakken op de Marsdiepstraat/Marsdiepplein, vijf bakken bij het Winkelcentrum Baljuwstraat en negen bakken rondom het stadhuis.

Naast bloembakken wordt volgende week ook een flinke hoeveelheid eenjarigen geplant in plantvakken op het Bernhardplein, op de begraafplaats, in het Churchillpark en bij het monument Voor Hen Die Vielen.

In dezelfde week gaat de gemeente, afhankelijk van de weersomstandigheden, aan de slag met het schoonmaken van de boomroosters. Dat gebeurt met behulp van een infra-rood brander. Voor deze werkzaamheden zijn droge weersomstandigheden vereist. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl