Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 24 Maart 2003 Asielzoekerscentrum Schagen opent haar deuren

Open dag Asielzoekerscentrum Schagen

Binnenkort verwelkomt het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) de eerste bewoners in AZC Schagen. Zij nodigen u uit om op zaterdag 29 maart 2003 haar nieuw te openen locatie AZC Schagen te bezoeken.

Op deze dag houden zij van 11:00 uur tot 15:00 uur een Open Huis.

Op deze dag bent u van harte welkom. Het aanbod bestaat uit een informatiemarkt en rondleidingen. Er is uiteraard mogelijkheid tot het stellen van vragen. Het adres van AZC Schagen is : Nes 7a, 1741 NH Schagen.

Bereikbaarheid:

Vriendelijk verzoek om wegens een beperkte parkeercapaciteit zoveel mogelijk met het Openbaar Vervoer te komen. Het is niet mogelijk uw auto aan de Nes of op het terrein van het AZC te parkeren. Volg de aanwijzingen naar de aanvullende parkeerplaatsen in het gebied van de FransHalsstraat/Acaciaplein. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl