Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 13 Maart 2003 Informatieavond woningontwerpen Slootdorp

De gemeente Wieringermeer en Wooncompagnie nodigen u uit op woensdag 19 maart a.s. voor een informatieavond over de herstructurering van Slootdorp. Dit keer staat de informatieavond vooral in het teken van de woningontwerpen op de locaties 't Trapveldje en Mulder/kerk.

Iedereen uit Slootdorp is van harte welkom. De bewoners van de Brink willen we speciaal uitnodigen. Zij wonen in de woningen die als eerste gesloopt zullen worden. De nieuwbouw op 't Trapveldje en op de locatie Mulder/kerk zijn voor deze mensen mogelijke alternatieven bij verhuizing. De avond wordt gehouden in De Nieuwe Lely en begint om 19.30 uur.

De zaal is vanaf 19.00 uur geopend.†De avond start met een toelichting vanuit het projectteam Slootdorp. Daarna laten de architecten de woningontwerpen zien. Vervolgens krijgt de avond het karakter van een inloopmarkt. Er is dan ruim de gelegenheid om de ontwerpen te bekijken en vragen te stellen aan de aanwezige sprekers.

(Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl