Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Elshof Zuid Anna Paulowna

Bookmark and Share

elshof zuid anna paulowna logo Veel bezoekers van NoordTopics.nl blijken op zoek te zijn naar de "Elshof Zuid". Aan de zuidwestzijde van Anna Paulowna komt de nieuwste woonbuurt van Anna Paulowna, Elshof-Zuid. Een woonwijk met een dorps woonmilieu. Elshof-Zuid wordt ontwikkeld door de VOF Polderkamer, een samenwerking van Bouwfonds Ontwikkeling en Stichting Volkshuisvestingsgroep Wooncompagnie.

De wijk wordt in een aantal fases ontwikkeld en uitgevoerd. In de 1e fase komen koopwoningen, huurwoningen, een woonzorgcomplex en 15 woningen voor collectief particulier opdrachtgeverschap.

In totaal komen er in de 1e fase 17 koopwoningen in drie typen; 7 rijwoningen, 8 ruime 2 onder 1 kapwoningen en 2 levensloopbestendige woningen. De verkoop van deze woningen staat gepland voor mei / juni 2014. De sociale huurwoningen bestaan uit 12 eengezinswoningen en 18 appartementen. Woonzorggroep Samen realiseert in fase 1 een woonzorgcomplex met 28 intramurale wooneenheden. In dit complex komt kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Nieuws uit het NoordTopics.nl archief:

Actuele informatie over Elshof-Zuid in Anna Paulowna is te vinden op de website www.nieuwbouw-annapaulowna.nl

Bouwbord elshof zuid in Anna Paulowna
© Copyright foto - www.nieuwbouw-annapaulowna.nl

Populaire onderwerpen:

Nieuws

NoordTopics

Adverteren

Bedrijven (uit de regio) hebben de mogelijkheid om te adverteren op deze site. Wij vertellen u er graag meer over.

Meer weten? Neem contact met ons op via