Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 20 juni 2017 Expositie Kunstkerk en glashangers tot 27 juli 2017

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Kunstkerk Heerhugowaard exposeert tot 27 juli 2017 in de bibliotheek in Tuitjenhorn. Gelijktijdig is in de vitrines werk van Marjo van der Wal uit Limmen te zien. Felgekleurd, abstract, landschappen, fijn schilderingen en ontroerende figuren.

Elk schilderij heeft zijn eigen uitstraling. Het bevat immers de ziel van de kunstenaar. Het kan groot en imposant zijn. Zo’ n schilderij waar je naar blijft kijken. Maar ook een klein werkje, dat je elke dag even wilt zien. Kunst kies je met je hart of omdat je het mooi vindt.

Kunst voor boven de bank, in kantoor of gewoon op het toilet. Wie woonachtig is in Tuitjenhorn of omgeving kan kunst lenen van de Kunstkerk in Heerhugowaard.

Men kan vanuit de bibliotheek of thuis kunstwerken reserveren en deze ophalen in de bibliotheek. Zowel inschrijven als brengen en halen van de kunstwerken kan in bibliotheek Tuitjenhorn. KopGroep Bibliotheken zorgt voor het vervoer.

Glashangers

In de vitrines is werk van Marjo van der Wal uit Limmen te zien. Zij exposeert regelmatig met glashangers en ringen en staat ook op kunstmarkten. Ze was al tijdens haar kinderjaren bezig met ‘iets maken’, bijvoorbeeld figuurtjes van gesmolten kaarsvet. Nu, naast haar baan met veel wetten, regels en termijnen, heeft ze nog altijd de behoefte om zonder regels en begrenzingen iets te maken.

Iets wat helemaal van haarzelf is.

Ze was jarenlang bezig met materialen als papier, klei, karton en verf. Later breidde dit zich uit met het geven van workshops aan verschillende groepen. De echte passie kwam toen ze glaswerk ontdekte. De uitdaging van glas fascineert haar.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna