Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 02 februari 2017 School 7 in Den Helder is genomineerd voor Beste Bibliotheek van Nederland 2017. Stemt u ook?

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - De opening van School 7 werd in mei 2016 gevierd met een feestje voor de stad. Honderden mensen waren daarbij aanwezig en inmiddels hebben vele duizenden een bezoek gebracht aan de nieuwe centrale bibliotheek van Den Helder. Nog steeds vergapen mensen zich als ze het gebouw voor de eerste keer betreden. Inmiddels zijn er al vele rondleidingen gegeven, peutergroepen en schoolklassen over de vloer geweest en maken vele mensen gebruik van School 7, omdat ze er een cursus volgen, een lezing bezoeken of langskomen om te werken, te lezen, te studeren of gewoon een mooi boek uit te zoeken.

Inmiddels staat School 7 dus op de shortlist van de verkiezing Beste Bibliotheek van Nederland. Een wedstrijd waar geen grote prijs aan verbonden is, maar die wél landelijke promotie oplevert voor KopGroep Bibliotheken én voor Den Helder.

De stemming wordt voor 50% bepaald door een vakjury en voor 50% door het publiek. Het is dus belangrijk dat zoveel mogelijk mensen hun stem uitbrengen!

De uitslag wordt 14 maart 2017 bekend gemaakt tijdens het Nationale Bibliotheekcongres. De andere genomineerden zijn bibliotheek Alphen aan den Rijn, Theek 5 in Oosterhout, de Korenbeurs in Schiedam, bibliotheek Wijchen en bibliotheek Winschoten.

Stem nu!

www.bibliotheekblad.nl/beste_bibliotheek/verkiezing/stemmen/1000003144

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna