Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 28 januari 2015 Meer bezoekers voor Noord-Hollands erfgoed?

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Op woensdag 28 januari 2015 worden tien ideeën gepresenteerd voor nieuwe Cultuur Toeristische producten. De provincie Noord-Holland heeft de samenwerking gezocht met de creatieve industrie om ideeën te ontwikkelen voor een breder publieksbereik van Noord-Holland.

Met HollandCall heeft de provincie Noord-Holland de samenwerking gezocht met de creatieve industrie om start-up ideeën te genereren voor een breder publieksbereik van de regio Noord-Holland. Het gaat om innovatie met het bestaande erfgoed. Wat is het beste idee om Noord-Holland nog aantrekkelijker te maken voor toeristen? is de vraag die daarbij werd gesteld.

De tien start-up ideeën worden op 28 januari 2015 gepresenteerd tijdens het HollandCall Meet & Match Start-up event in Huis van Hilde te Castricum. Tijdens de bijeenkomst kunnen de aanwezige regionale ondernemers, culturele instellingen en overheden zich verbinden aan de start-ups. In totaal is een bedrag van 20.000 euro beschikbaar om het beste idee met het meeste draagvlak verder op weg te helpen. Dit bedrag wordt aan het einde van de middag uitgereikt aan een winnaar of verdeeld onder meerdere winnaars.

Kijk voor meer informatie op www.holllandcall.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna