Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 20 november 2013 Voorlezen in Sinterklaassfeer bij KopGroep Bibliotheken

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Woensdag 27 november 2013 staat er bij KopGroep Bibliotheken een feestelijk voorleesuurtje op het programma. Er worden sinterklaasverhalen voorgelezen door de Sint, de voorleespiet of door bibliotheekmedewerkers. De Goedheiligman bezoekt met de jeugdbus basisschool De Regenboog in Anna Paulowna en Stroet. En woensdag 4 december 2013 gaat hij met de boot naar Texel.

Sinterklaas vindt het belangrijk dat kinderen vaak worden voorgelezen. Volgens de Goedheiligman is voorlezen niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Daarom arriveert hij bij basisschool De Regenboog in de jeugdbus van KopGroep Bibliotheken. Woensdagmorgen 4 december 2013 komt hij aan in Anna Paulowna en 5 december 2013 gaat de Sint met de bus naar Stroet.

Woensdagmiddag 27 november 2013 bezoeken Sint en de voorleespiet de Helderse bibliotheken. De Goedheiligman leest om 14.00 uur voor in Julianadorp en om 15.30 uur in de centrale bibliotheek. Ook stuurt hij zijn voorleespiet naar de bibliotheek van Nieuw Den Helder om daar om 14.00 uur voor te lezen.

In de bibliotheken van Anna Paulowna, Harenkarspel, Niedorp, Schagen en Wieringerwerf wordt op 27 november 2013 voorgelezen door bibliotheekmedewerkers. Het wordt een feestelijke middag met een spannend sinterklaasverhaal en gezellig knutselen. De aanvang is om 14.00 uur.

Een week later neemt Sint de boot naar Texel. Woensdagmiddag 4 december 2013 leest hij om 15.00 uur voor in de bibliotheek in Den Burg.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna