Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 22 oktober 2013 Bijeenkomst St. Vrijetijdsindustrie NHN op 28 oktober 2013 bij de Broekerveiling te Broek op Langedijk

Via deze uitnodiging wil het bestuur van de Stichting Vrijetijds Industrie Noord-Holland Noord (verder SVI) u van harte én nadrukkelijk uitnodigen voor een bijeenkomst op 28 oktober 2013 bij de Broekerveiling te Broek op Langedijk om u een update te geven over waar wij nu staan inzake Destinatie Marketing en de Ruimtelijke Ordening problematiek; beiden speerpunten van de stichting.

Van harte, omdat het bestuur te samen met het professionele netwerk het afgelopen jaar veel energie heeft gebruikt om te komen tot een voorstel over structuur en inhoud van een Destinatie Marketing voor de regio Noord-Holland Noord en het opzetten van een pilot aanpak RO.

Nadrukkelijk omdat wij als bestuur terug krijgen dat wij achtergebleven zijn in de communicatie, dat ondernemers concreet willen weten waar zij zich aan verbinden, dat het ontbreken van concrete informatie reden is om af te zien van deelname. Dat is een signaal welke wij zeer serieus nemen. Om de versnippering in met name Destinatie Marketing tegen te gaan zullen overheden én ondernemers de krachten moeten bundelen; verschillen, bezwaren, onzekerheden en eigen belang aan de kant zetten. Alleen zo kunnen wij met elkaar optimaal de ijzersterke toeristische iconen van Noord-Holland Noord als collectief in een breed afzetgebied op de kaart zetten.

Stichting Vrijetijdsindustrie Noord-Holland Noord heeft als visie de bedrijven in de vrijetijdssector van Noord-Holland Noord bij elkaar te brengen en te vertegenwoordigen in de Leisure Board.

Primair doel van de SVI is meer toeristen naar onze regio boven het Noordzeekanaal trekken door middel van een gestructureerde Destinatie Marketing strategie met daaraan gekoppeld uitvoeringsplan. Doelstelling is onder andere het realiseren van een omzetstijging van 300 miljoen euro in 2025 (omzet 2012 ca 1 miljard euro) en een top 3 positie als toeristisch bestemmingsregio binnen Nederland.

Samen met Beautiful Minds en Holland Inc. hebben wij een strategie geformuleerd, een eerste concept uitvoeringsprogramma opgesteld en een idee gevormd over de uitvoeringsorganisatie. Deze willen wij u graag voorleggen alvorens het bestuur dit inbrengt in de Leisure Board. Uw steun en betrokkenheid hebben wij daarbij nodig.

Vertegenwoordigers van de Stichting Vrijetijdsindustrie Noord-Holland Noord hebben zitting in Leisure Board en daarmee een stevige positie in de ontwikkelingsrichting van de vrijetijdssector in onze regio. (Ga voor informatie over Leisure Board naar www.leisureboard.nl).

Programma:

Uw aanwezigheid en feedback bij deze bijeenkomst is noodzakelijk voor het bestuur van de Stichting Vrijetijds Industrie om een beeld te vormen of het juiste pad wordt bewandeld. U kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar . (bron: Leisure Board Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna