Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 04 juni 2013 Schagen: Nieuw bij Revalidatie- en Behandelcentrum Samen: Samen Fitness

Op donderdag 30 mei 2013 is de vernieuwde fitnesszaal van Revalidatie- en Behandelcentrum Samen in Schagen feestelijk geopend. De opening stond tevens symbool voor de start van Samen Fitness.

Samen Fitness is fitness voor de wat oudere doelgroep. Geen fitnesszaal vol gespierde jonge mensen, maar gezellig samen met leeftijdsgenoten in een veilige omgeving fitnessen. Door de ruime openingstijden van het fitnesscentrum is het voor iedereen mogelijk om te sporten op een moment dat het hem of haar uitkomt.

De geheel vernieuwde fitnesszaal is ingericht met high-tech fitnessapparatuur. Alle gebruikers krijgen een pas waar hun persoonlijke trainingsprogramma op staat. Dit is opgesteld samen met ervaren fysiotherapeuten. Het fitnessapparaat past zich automatisch aan het trainingsprogramma van de gebruiker aan.

Aanmelden voor Samen Fitness of het opvragen van een vrijblijvende folder kan bij de balie van de fitnesszaal, via telefoonnummer 0224-211149 of door een e-mail te sturen naar Meer informatie over Samen Fitness is tevens te vinden op www.woonzorggroepsamen.nl.

Over Revalidatie- en Behandelcentrum Samen

Woonzorggroep Samen beschikt over een apart centrum voor revalidatie en behandeling: Revalidatie- en Behandelcentrum Samen. Dit centrum richt zich specifiek op de oudere revalidant, die gevolgen ondervinden van een ziekte, aandoening of ongeval, in het bijzonder mensen met CVA, electief, trauma en amputatie.

Revalidatie- en Behandelcentrum Samen is gevestigd in Schagen en beschikt over een specialistische kliniek waar cliënten terecht kunnen voor revalidatie, behandeling en consultatie. Daarnaast zijn er zeventig plaatsen waar cliënten tijdelijk kunnen verblijven, allen voorzien van high-tech voorzieningen die volledig aansluiten bij de laatste ontwikkelingen op revalidatiegebied. Revalidatie- en Behandelcentrum Samen werkt hierbij nauw samen met de verwijzende ziekenhuizen.

Revalidatie- en Behandelcentrum Samen
Jacob Ruijsdaellaan 30
1741 KW Schagen
Tel: 0224-211149

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna