Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 22 april 2013 Opening 60e Bloemendagen zaterdag 4 mei 2013 op Sluisplein Anna Paulowna

De opening van de 60e Bloemendagen is zaterdag 4 mei 2013 op het Sluisplein van winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna. Om 12.00 uur gaan honderden ballonnen de lucht in.

Tussen 11.00 en 12.00 uur is het extra gezellig op het Sluisplein. Vanaf 11.00 uur is er muziek op het plein en deelt Clown Sammy de ballonnen uit. Hierbij wordt ze geholpen door de bloemenmeisjes. Je mag zelf je kaartje aan de ballon knopen. De kaartjes worden uitgedeeld op alle scholen in Anna Paulowna, Breezand en Wieringerwaard maar kunnen ook ter plekke worden ingevuld. Om 12.00 uur volgt de officiële opening van de 60e editie van de Bloemendagen Anna Paulowna. De handeling doen we met zijn allen door tegelijkertijd de ballon los te laten. En dan maar hopen dat jouw ballon als verste komt want dan win je een prijs!

Kaartjes die gevonden zijn en voor 28 mei 2013 worden teruggestuurd, dingen mee naar de hoofdprijs. De opening wordt gesponsord door de BBL Company aan de Grasweg.

Prijsuitreiking

De traditionele prijsuitreiking van de Bloemendagen 2013 is in Bloemenlust in Breezand. Vanwege de 4 mei 2013 herdenking ziet het programma er anders uit dan andere jaren. De prijsuitreiking voor de jeugd begint namelijk al om 17.00 uur 's middags. De prijsuitreiking van de overige categorieën is vanaf 20.30 uur. De deelnemers zijn van harte welkom.

Jubileumactiviteiten

In het weekend van de Bloemendagen zijn er feestelijke activiteiten om het 60e jubileumjaar van de Bloemendagen extra luister bij te zetten. Het jubileumprogramma staat binnenkort op de website www.bloemendagen.nl. Ook zijn er naast de tientallen mozaïeken vele randactiviteiten op poten gezet. (bron: Bloemendagen Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna