Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 11 april 2013 Promotiebudget Noord-Holland 2013 (toerisme)

Amsterdam Marketing voert sinds augustus 2011 de toeristische marketing & promotie van de Provincie Noord-Holland uit. Een belangrijk onderdeel van deze opdracht is het versterken van de toeristische sector in de Provincie en het stimuleren van promotie samenwerking.

Nu.Hier.Noord-Holland

In de marketing & promotie worden de sterke merken van Noord-Holland gepromoot.

Om te laten zien dat de sterke merken onderdeel zijn van Noord-Holland is de verbindende slogan 'Nu.Hier.Noord-Holland' ontwikkeld. 'Nu' in de pay-off staat voor actualiteit, 'Hier' staat voor locatie.

Ambassadeurs

Centraal in de campagne staan 'Ambassadeurs'. Deze geselecteerde mensen, die herkenbaar zijn voor de verschillende doelgroepen, bezoeken in 2012 activiteiten en evenementen in Noord-Holland.

Promotiebudget Noord-Holland beschikbaar

Samenwerken in de toeristische sector is belangrijk om zodoende een hoger rendement voor alleen te halen. Daarom wordt in 2013 in het kader van de Toeristische Marketing & Promotie van Noord-Holland een promotiebudget van in totaal Ä 40.000 beschikbaar gesteld.

Partijen kunnen door het invullen van het aanvraagformulier budget aanvragen voor activiteiten die aansluiten op de Toeristische Marketing & Promotie.

Tot 16 april 2013 kan een aanvraagformulier met bijbehorende toelichting voor het Promotiebudget Noord-Holland gedownload worden via www.amsterdammarketing.org/activiteiten/nuhiernoord-holland.

Let op: De uiterste inschrijfdatum is 16 april 2013. (bron: Leisure Board Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna