Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 28 maart 2013 Kunst op Locatie op 25 en 26 mei 2013 door Tuitjenhorn, Kalverdijk en Waarland

'Kunst op locatie', de fiets- en wandelroute die ieder jaar door een aantal dorpen in het zuidelijk deel van Schagen leidt, wordt dit jaar op 25 en 26 mei 2013 gehouden.

Dit jaar gaat de route door Tuitjenhorn, Kalverdijk en Waarland. Op beide dagen kan men terecht van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Onderweg kunnen de fietsers en wandelaars 24 adressen aandoen, waar kunstenaars uit deze dorpen hun kunstwerken tonen.Er zijn natuurlijk schilderijen, beelden en keramiek, maar ook design meubelen, zijde beschilderingen, bloemsierkunst, textiel kunst en nog veel meer.

De folder van dit evenement wordt half mei 2013 huis aan huis verspreid in het zuidelijk deel van Schagen, Zijdewind, Langedijk en 't Veld. Ook in de bibliotheken, recepties van campings en dergelijke zullen stapeltjes folders liggen en de poster komt op nog veel plekken te hangen.

Fietsers en wandelaars kunnen op iedere plek beginnen, want op elk adres liggen routebeschrijvingen klaar. De adressen zijn te herkennen aan de blauwe 'Kunst op locatie-vlag'.

Informatie

Dit evenement wordt georganiseerd door de Kunstcommissie.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Ted van der Eng (voorzitter Kunstcommissie); tel. 0226 39 33 57 Agaath van der Welle, tel. 0226 39 23 39 of mailen naar: Bertie van Mourik (secr. Kunstcommissie):

Informatie over de kunstroute Kunst op Locatie staat ook op www.schagen.nl, in de rubriek Recreatie en Cultuur. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna