Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 11 maart 2013 Inschrijving Bloemendagen Anna Paulowna 2013 gestart

De inschrijving voor de Bloemendagen 2013 is gestart. Met een aankondiging op en de website hebben we de eerste inschrijvingen al binnen. Wees er dus snel bij want onder de eerste tien inschrijvers wordt de traditionele Bloemendagentaart verloot. Inschrijven doet u via de knop inschrijven op www.bloemendagen.nl op de website. De Bloemendagen zijn van zaterdag 27 april 2013 tot en met woensdag 1 mei 2013.

Formulier op website

Bent u van plan met familie, vrienden of buren een mozaïek te maken, een straat of brug te versieren of een object in uw tuin te zetten met de Bloemendagen? Laat het dan weten via het inschrijfformulier op de website. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. De organisatie probeert zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen qua kleur en hoeveelheid hyacinten. U krijgt van de organisatie een deelnamenummer toegestuurd.

Toekomst

Deelnemers in de categorie Toekomst worden extra gestimuleerd om mee te doen. Als je je inschrijft krijg je een waardebon van 25 euro te besteden aan materialen bij Hubo in Breezand of je kan kiezen voor vijf doosjes spelden.

*Nieuwe categorie* Naast de bekende categorieën mozaïeken voor de jeugd, toekomst en volwassenen, werkstukken, objecten, straten en bruggen is er dit jaar een nieuwe categorie namelijk: eigen huis&tuin. Jaarlijks zien wij steeds meer feestelijk versierde huizen en tuinen. Een hele straat versieren is dan niet realiseerbaar, maar je eigen huis in de bloementjes zetten lukt meestal wel. Wij zeggen: alles is mogelijk, gebruik je fantasie en creativiteit zolang er maar geen sponsoring of reclame in beeld komt.

Reglementen 2013

Op www.bloemendagen.nl onder het kopje Deelnemers vindt u de reglementen 2013 voor het maken van een mozaïek, werkstuk of iets anders. Lees deze zorgvuldig door, zodat u goed op de hoogte bent van de regels die de organisatie hanteert om de Bloemendagen in goede banen te leiden.

Randactiviteiten

Organiseert u een activiteit tijdens de Bloemendagen? Geef dit dan door aan het secretariaat via . Voorzie het bericht van een korte, bondige omschrijving, adres, openingstijden en telefoonnummer, e-mailadres en website voor meer informatie en een passende foto in hoge resolutie. Alle randactiviteiten die voor 1 april 2013 binnen zijn, krijgen een vermelding in het info-blad en op de website. Daarna opgeven kan ook nog maar dan wordt uw activiteit alleen op de website vermeld.

*Vergunning nodig?* Wij willen u er met klem op wijzen dat u zelf verantwoordelijk bent voor de veiligheidsrisico’s die zich kunnen voordoen door uw deelname. Vergunningen, ontheffingen of meldingen aan de gemeente moet u zelf regelen met de betreffende afdeling bij de gemeente Hollands Kroon. De gemeente is bereikbaar via tel. 088-3215000 of www.hollandskroon.nl.

De Bloemendagen in Anna Paulowna worden voor de 60e keer georganiseerd en hebben dit jaar dus een extra feestelijk karakter. Hou voor de activiteiten de website in de gaten. (bron: Bloemendagen Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna