Cultuur, Sport & Recreatie: 19 september 2012 Burendag in Tuindorp (Den Helder) op zaterdag 22 september 2012

Zaterdag 22 september 2012 is er weer een Burendag Tuindorp. Een prachtig evenement om kennis te maken met je buurtbewoners. Het programma is voor jong en oud en wordt gratis aangeboden aan de bewoners van Tuindorp in de gemeente Den Helder.

Buurthuis Elto, Jongerencentrum 't Pandje, Tuindorp Bunker, AZC-COA, Stelling Den Helder en Stichting de Wering hebben een divers programma gemaakt op verschillende locaties in Tuindorp. De dag is mogelijk gemaakt met geld van het Oranje Fonds en het Wijkconvenant (gemeente Den Helder en Woningstichting Den Helder).

Buurthuis Elto

Van 13.00 tot 17.00 uur. Met onder meer een Theetuin voor 60+ bewoners en het Verteltheater. Het COA verzorgt heerlijke hapjes en diverse soorten koffie. Ook geven ze Afghaanse en Iranese taalles. De muzikale omlijsting is niet vergeten.

Jongerencentrum 't Pandje

Activiteiten voor en door jongeren van 10-18 jaar. Over de gehele middag: Nail Art, flessenvoetbal, voetbaltoernooi en… Surinaamse broodjes. Vanaf 14:00 uur is er een Graffiti workshop.

Rondleiding Fort Dirksz Admiraal

De pleinbunker van Fort Dirksz Admiraal is van 13.00 tot 17.00 uur te bezichtigen. Er zijn diverse grote ruimten en een lange smalle gang waar een treinrails heeft gelopen. Een unieke achtertuin, zo niet de parel van Tuindorp!

Rommelmarkt tot 17.00 uur

Er is een rommelmarkt met terras bij het fort langs het voet- fietspad. U kunt nog deelnemen.

Openluchtconcert Tuindorp

Vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur verzorgen diverse artiesten een optreden bij het fort. Drinken en eten is aanwezig. Voorlopig programma: DJ Tommy Music, Nonny, Jeroen met gitaar, Armeense zanger met groep en misschien Living on the Edge.

Eventuele aanmelding, onder voorbehoud, is op dit moment nog welkom.

Voor informatie: Stichting De Wering, Hennie Dijkstra. E-mail of bel 088 0075200. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna