Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 21 april 2010 Lekker NoordHollands magazine

Cover Lekker NoordHollands In Noord-Holland worden zoveel heerlijke ingrediŽnten geproduceerd voor de lekkere, superverse en gezonde eetfestijnen.

Maar waar zijn deze vergeten groentes, bijzondere zuivelproducten, eerlijk vlees, verse vis en sappig fruit verkrijgbaar? Hoe maak je er de lekkerste gerechten van en waar kun je ze proeven? In het gratis verkrijgbare magazine Lekker NoordHollands wordt dit op een aantrekkelijke manier uitgelegd.

Ontmoet al lezend nuchtere Noord-Hollanders die bevlogen bezig zijn met hun producten. Met respect voor dieren en natuur en aangepast aan het ritme van de seizoenen zijn ze altijd bezig om de kwaliteit op een nog hoger peil te brengen. En al die restaurants die de smakelijkste gerechten maken en daarbij bewust kiezen voor producten die dichtbij en kakelvers te koop zijn. Chef-koks die al proevend door de tuin van een teler lopen of zelf de kruiden in de tuin plukken. Door deze en veel meer andere verhalen, bijzondere tips, lekkere recepten en leuke routes en vooral veel verkoopadressen leert u Noord-Holland kennen van haar gastvrije en smakelijkste kant. Het blijkt allemaal zo dicht bij huis te zijn, heel smakelijk en echt Noord-Hollands.

Op maandag 26 april wordt het eerste exemplaar tijdens het Opperdoezer Ronde Oogstfeest uitgereikt. Drie sterrenkoks, samen goed voor vier Michelin-sterren, bereiden dan met de bekendste delicatesse van de Westfriese Omringdijk een diner in de aardappelkas.

Het culinaire magazine Lekker NoordHollands is vanaf dinsdag 27 april 2010 gratis verkrijgbaar bij de VVV vestigingen, restaurants, boerenlandwinkels en bij vele evenementen in Noord-Holland. Het magazine staat dan ook online: www.lekkernoordhollands.nl: doorklikken voor meer informatie is mogelijk. (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna