Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 23 november 2009 Water als drijvende kracht, Toeristische netwerkdag 3 december 2009

Noord-Hollandse ondernemers, politici en ambtenaren uit de toeristische, recreatieve en culturele sector kunnen zich aanmelden voor de toeristische netwerkdag die op 3 december wordt gehouden.

Deze jaarlijkste netwerkdag,†georganiseerd door het Toeristisch Platform, staat in het teken van 'water als drijvende kracht'. Het evenement wordt gehouden in The Beach in Aalsmeer. Meer informatie, ook over de inschrijving,†vindt u op de website www.toerismedag.nl.

Waterrijk Noord-Holland heeft toeristen en recreanten veel te bieden. Water biedt ondernemers kansen voor samenwerking en nieuwe initiatieven. Tijdens de toerische netwerkdag worden ondernemers, politici en ambtenaren via workshops en presentaties geïnspireerd om Noord-Holland nog aantrekkelijker te maken. Daarnaast is de dag bedoeld om de aanwezigen op een informele manier met elkaar in contact te brengen.

Programma

De dag wordt geopend door gedeputeerde Jaap Bond en burgemeester Pieter Litjens. Gedurende de ochtend kunnen deelnemers verschillende workshops volgen, zoals Trends in de horeca, Het nieuwe ondernemen, en Straatjutten.

Water als Economische Drager

Aansluitend aan de Toeristische Netwerkdag reikt gedeputeerde Jaap Bond de subsidiebedragen voor de 1e tender 2009 'Water als Economische Drager' (WED) symbolisch uit aan watergebonden projecten die de economie stimuleren. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna