Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 03 september 2009 Legale Brommer en Scooter Meetings NH-N 2009 (Anna Paulowna, Alkmaar, Wieringerwerf)

Al sinds 2004 organiseert Regionaal jongerenwerk van de Stichting Welzijnsbevordering Kern8, de Legale brommer & Scooter Meetings NH-N. Dit succesvolle evenement staat gegarandeerd voor een dag vol spektakel.

De meetings zijn een samenwerkingsverband van het jongerenwerk van de gemeentes: Alkmaar, Anna Paulowna, Graft-De Rijp, Harenkarspel, Niedorp, Wieringen, Wieringermeer, Zijpe. Dit jaar wordt er ook weer samengewerkt met Scooter-Power, de scooterzaak van Schagen. Dit gratis evenement wordt elk jaar weer bezocht door minstens 500 bezoekers, op ongeveer 300 brommers en scooters. Je begrijpt dat hier veel moois te zien is voor jong en oud. Omdat iedereen dezelfde interesse deelt ontstaat er altijd een uitermate goede sfeer.

Dat er ook dit jaar interesse is voor de meeting, blijkt wel uit de positieve reacties die we krijgen via onze hyve (scootermeetingnh.hyves.nl), waar alle ontwikkelingen op te volgen zijn. Op de meeting zullen er naast een (gratis toegankelijke) DEMObaan ook verschillende stands aanwezig zijn, zoals snack, ijs, merchandise, een testbank en nog veel meer.

Ook zal er een demo gegeven worden door een professional. Er zijn ook prijzen te winnen zoals een beker voor het meeste vermogen tijdens de ‘rollerbank race’ of ‘mooiste brommer of scooter op de meeting’.

Dit jaar zijn we gegroeid tot drie meeting’s op verschillende toplocaties.

Zondag 6 September:
Anna Paulowna 13:00-17:00 uur
Randweg te Anna Paulowna; Voor het terrein van Motorclub MIOS
(Zoutpad 1, 1761 LS, Anna Paulowna)

Zondag 13 September:
Alkmaar 13:00-17:00 uur
Alkmaar, Evenemententerrein naast CBR
(Olympiaweg 28, 1816 MJ, Alkmaar)

Zondag 20 September:
Wieringerwerf 13:00-17:00 uur
Medemblikkerweg, Bij de gemeentewerf waar het allemaal begon!
(Medemblikkerweg 2, 1771 SC, Wieringerwerf)

Hou de hyve in de gaten en kom naar De Scooter Meetings 2009. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna