Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 02 september 2009 Scholierenveldloop in Schagen op 14 oktober 2009

Sportservice Schagen organiseert in samenwerking met atletiekvereniging TAS '82 alweer voor de vierde keer de Scholierenveldloop voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente Schagen en de gemeente Zijpe.

Op 14 oktober 2009 is de atletiekbaan in het Schagen het decor voor de vierde editie van de Scholierenveldloop in Schagen. Kinderen uit groep 1 t/m 8 van alle basisscholen uit Schagen en uit de gemeente Zijpe kunnen zich voor dit evenement aanmelden. Inschrijven kan via de school of via Sportservice Schagen, 0224-214774 of via een webformulier op www.sportserviceschagen.nl.

Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Alle scholen hebben inmiddels een uitnodiging voor deelname ontvangen met de benodigde inschrijfformulieren. Uiterlijk 30 september 2009 moet de inschrijving bij Sportservice Schagen binnen zijn.

De Scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop waarbij plezier voorop staat. De loop voor groep 3 t/m 8 gaat over een afstand van 1000 meter waarbij het parcours uitgezet wordt op en rondom de atletiekbaan van TAS '82. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 wordt er een kortere route over de atletiekbaan uitgezet. Er wordt in verschillende categorieën gestart, waarbij de jongens en meisjes apart lopen. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit. De start van de eerste groep is om 13.30 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om 15.45 uur is het evenement afgelopen. Aan de snelste 3 lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor hun deelname een herinnering.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen (Anouschka Terpstra of Ciska Bosma), tel: 0224 - 214 774 (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna