Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 23 Januari 2009 Sportinstuif Wieringermeer 28 januari 2009

Vanaf woensdag 28 januari wordt er voor kinderen uit de Wieringermeer drie achtereenvolgende weken een sportinstuif georganiseerd. Van 14.00-15.30 uur is er van alles te beleven in het sport & spelparadijs in de plaatselijke gymzaal. Kinderen van 6 t/m 12 jaar hebben keus genoeg; van gymnastiek tot spel, wat ze willen doen mogen ze zelf bepalen.

Sportservice Schagen organiseert drie woensdagen een sportinstuif in de plaatselijke gymzaal voor kinderen uit groep 3 t/m 8 (niet jonger!). Woensdag 28 januari kunnen deze kinderen terecht in de gymzaal Eme Kadijk aan de Sportweg in Middenmeer. Op 4 februari vindt de sportinstuif plaats in de gymzaal in Slootdorp aan de Kruisweg. Woensdag 11 februari wordt de gymzaal van het Multi Functioneel Centrum (Bollenstraat) in Kreileroord omgetoverd tot een sport & spelparadijs.

Tijdens de sportinstuif valt er van alles te beleven: trampolinespringen, zwaaien, spel en nog veel meer! De kinderen mogen zelf bepalen waar ze aan deel willen nemen, er is keus genoeg!

Elke sportinstuif staat onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Van 14.00-15.30 uur zijn zij aanwezig in de betreffende gymzaal. Kinderen die mee willen doen, kunnen gewoon komen, opgeven is niet nodig en deelname is gratis! Kom wel op tijd want er kunnen, in verband met de veiligheid, maximaal 60 kinderen gelijktijdig in de zaal worden toegelaten. Het is verplicht om tijdens de sportinstuif zaalschoenen te dragen.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Sportservice Schagen, tel: 0224 - 214 774. Kijk ook eens op de website: www.sportserviceschagen.nl (hier kan tevens de flyer worden gedownload). (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna