Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 23 Januari 2009 Gerard Joling opent Lentetuin Breezand

BREEZAND - De organisatie van de Lentetuin Breezand heeft een publiekstrekker in huis gehaald. Gerard Joling komt eind februari naar de kop van Noord-Holland. Op 25 februari aanstaande zal hij de officiele opening verrichten van de Lentetuin Breezand. Deze bolbloemenshow trekt jaarlijks 20.000 bezoekers naar de Noordkop.

Het bestuur van de Lentetuin is verheugd met de komst van Joling. Hij is een van de bekendste Nederlanders op dit moment. De zanger en presentator groeide op in de kop van Noord-Holland, in de stad Schagen. Hij reageerde enthousiast op het verzoek om de Lentetuin Breezand officieel te openen. Hij komt graag terug naar de regio waar zijn roots liggen en waar een deel van zijn familie nog woont.

Gouden Eeuw

De opening van de Lentetuin Breezand vindt op woensdag 25 februari aanstaande plaats voor genodigden. Gerard Joling zal deze dag de officiele openingshandeling uitvoeren. Op welke manier dat gebeurt, is nog een verassing. Dat het iets met het thema te maken heeft, kan niet missen. De bolbloemenshow staat dit jaar geheel in het teken van De Gouden Eeuw. Duizenden bloemen zullen pronken tussen, schepen, handelsproducten, touwen, katrollen en pakhuizen. Absolute eyecatcher van de show is de replica van een VOC-schip.

De dag na de officiele opening is de Lentetuin Breezand geopend voor publiek. Van donderdag 26 februari tot en met maandag 2 maart kunnen bezoekers volop genieten van het voorjaar. In een enorme bloementuin worden vele soorten tulpen, lelies, narcissen, krokussen, hyacinten, zantedeschia’s, irissen en andere bijzondere bolgewassen tentoongesteld. Een plek bij uitstek waar vakgenoten samenkomen en de consument inspiratie kan opdoen.

Voorjaarsbeurs

Aan de bloemenshow grenst de trendy Voorjaarsbeurs Expo. Neem een kijkje en ontdek een scala aan sfeervolle artikelen. Van etenswaren tot beautyproducten en van interieurartikelen tot tuinproducten. De kinderen mee? Geen probleem. Speciaal voor hen is er een klein boerderijtje en een knutselhoek. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje in het gezellige restaurant. Dagelijks staan hier activiteiten op het programma op het gebied van muziek en entertainment. (Bron: Lentetuin Breezand)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna