Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 17 November 2003 Expositie in het gemeentehuis Harenkarspel

In het gemeentehuis zijn steeds exposities te bezichtigen. Op dit moment is een schilderijenexpositie te zien van de 'Waarlandse School'. Het thema van deze expositie is 'Water', de bron van al het leven volgens de Waarlandse School.

De Waarlandse School is een gemÍleerd gezelschap met passie voor beeldende kunst. De School komt al jaren elke woensdagmiddag bijeen en schildert onder leiding van Nelly Stoop Beemsterboer. De meeste leden schilderen in naturalistische trend, zoals landschappen, bloemen, stillevens en af en toe een portret.

De deelnemers gebruiken verschillenden technieken zoals aquarel en olieverf. Daarnaast schildert de Waarlandse School ook in pastel en acryl. Behalve schilderijen van de Waarlandse School bevat de expositie ook een aantal werken van leerlingen van Nelly. Zij exposeren voor de eerste keer.

Openingstijden

De expositie staat opgesteld in de Burgerzaal van het gemeentehuis aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn. U kunt de expositie tijdens openingstijden van het gemeentehuis bezoeken van 9.00 tot 12.00 uur. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Meer evenementen in de regio Kop van Noord-Holland kunt u natuurlijk op de website van de Regio VVV vinden, www.vvvkopvannoordholland.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna