Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 18 Juni 2003 Nachtmarkten in Kolhorn 2003

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 27 juni, 18 juli en 8 augustus 2003 de nachtmarkten in Kolhorn zullen plaatsvinden. De burgemeester heeft voor deze evenementen een vergunning op grond van de Algemene plaatselijke verordening verleend.

Ten behoeve van deze evenementen heeft het college een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen genomen.

Vanaf 17.00 uur zullen de volgende wegen geheel voor het verkeer worden afgesloten: De Waardpolderhoofdweg (tussen de Provinciale weg en de Westfriesedijk), de Westfriesedijk (tussen de Waardpolderbrug en De Strook), de Torenstraat, het Kerkepad en de Anjoviskade.

Voor het parkeren van auto's van bezoekers wordt vanaf de Provincialeweg via de Molenkolk een eenrichtingsverkeersroute door Kolhorn ingesteld en een uitrijroute via de Sportstaat naar de Kolhornerkade. (vanaf 15.30 uur) Op de Waardpolderhoofdweg (vanaf de Provincialeweg richting Wieringerwaard) wordt aan de oostzijde van de weg een stopverbod ingesteld (vanaf 15.30 uur). Op diverse locaties in het dorp zullen door middel van borden en lint worden aangegeven dat parkeren niet is toegestaan. Voor de Provincialeweg, de N248 geldt een stopverbod aan beide zijden van weg.

Namens de wegbeheerder, het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, maken wij bekend dat er tijdens de nachtmarkten te Kolhorn op 27 juni, 18 juli en 8 augustus 2003 de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen zullen worden getroffen:

Eenrichtingsverkeer op bovengenoemde data van 15.00 tot 02.00 uur, op de volgende wegen: Groetpolderweg, De Strook, Westfriesedijk en Kolhornerkade. Door het instellen van de tijdelijke verkeersmaatregelen wordt getracht de verkeersveiligheid en de doorstroom van het verkeer te bevorderen.

De verkeersmaatregelen zijn door de organisatie verwerkt in het draaiboek Nachtmarkt Kolhorn dat ligt evenals de vergunning voor de evenementen vanaf heden voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Nieuwe Niedorp, bureau AJZ. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna