Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 10 Januari 2003 Toeristisch Noord-Holland in gezamenlijke stand op vakantiebeurs

drs. Bob Verburg, gedeputeerde voor landbouw, economie en Europa van de provincie Noord-Holland opende de stand van toeristisch Noord-Holland op de vakantiebeurs in Utrecht (7 tot en met 12 januari 2003). Op de stand presenteren Toerisme Noord-Holland en de Noord-Hollandse VVV's zich gezamenlijk. Het is de eerste officiŽle activiteit van de nieuwe organisatie Toerisme Noord-Holland in 2003.

De gezamenlijke stand markeert de vernieuwde samenwerking tussen de VVV organisaties in de provincie. Toerisme Noord-Holland is de opvolger van de Provinciale VVV Noord-Holland en houdt zich bezig met de ontwikkeling van het toerisme in Noord-Holland. In november 2002 ging Gedeputeerde Staten van Noord-Holland akkoord met het Strategisch Marketing- en Communicatieplan 2003-2006, de meerjarenstrategie van Toerisme Noord-Holland en de regionale VVV's.

De doelstelling is het verblijfstoerisme in Noord-Holland in deze periode te laten groeien met jaarlijks gemiddeld 2,5 procent tot 10,3 miljoen overnachtingen (exclusief Amsterdam) in 2006.

Marketingactiviteitenplan 2003

Begin februari 2003 presenteert Toerisme Noord-Holland het Marketingactiviteitenplan voor 2003, waar Noord-Hollandse ondernemers op in kunnen haken. De promotionele activiteiten richten zich vooral op Nederland en Duitsland. Daarnaast wordt Noord-Holland gepromoot in een aantal kansrijke nieuwe markten: BelgiŽ, Frankrijk, Groot-BrittanniŽ, Spanje, ItaliŽ, en de Verenigde Staten. (Bron: Prov. NH)

Meer over de regio Kop van Noord-Holland kunt u natuurlijk op de website van de Regio VVV vinden, www.vvvkopvannoordholland.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna