Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 02 maart 2018 Texel - Convenant Veilig uitgaan op Texel ondertekend

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Op 13 februari 2018 is tijdens de Algemene ledenvergadering van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Texel het convenant 'Veilig Uitgaan op Texel' ondertekend door burgemeester Michiel Uitdehaag, wijkagent Marco van Duivenbooden en Rob Vos, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Texel. "Texel is een leuke plek om uit te gaan. Een goed nachtleven met weinig incidenten waarin iedereen zich prettig voelt, dat is voor iedereen aantrekkelijk" aldus Michiel Uitdehaag.

In het convenant staan de keuzes om te komen tot een prettig, veilig en beheersbaar uitgaansklimaat op Texel en wordt een pakket aan afspraken beschreven die tussen de gemeente Texel, Politie, het Openbaar Ministerie en de Koninklijke Horeca zijn gemaakt. Door samen te werken wordt er gezamenlijk zorg gedragen voor een ordelijk, veilig, gezellig en ontspannen uitgaansleven op Texel.

Horecaondernemers hebben een direct belang bij een veilige uitgaansomgeving.

Zowel voor henzelf, als voor hun gasten en personeel. Maar veilig uitgaan is niet alleen de verantwoordelijkheid van horecaondernemers. Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid die vraagt om een samenwerking tussen ondernemers, politie, openbaar ministerie en de gemeente. De veiligheid van de bedrijven en hun bezoekers, geluidsoverlast, verkeersveiligheid en sociale veiligheid staat hoog op de agenda. Voor de gemeente Texel is dit convenant onderdeel van het geïntegreerde horecabeleid; een van de pijlers in het integrale veiligheidsbeleid.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl