Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 23 januari 2018 Netwerkmiddag / bedrijfsbezoek Recreatie en Toerisme Hollands Kroon op 19 februari 2018 - Aanmelden voor 10 februari

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - Graag willen wij, de werkgroep Recreatie en Toerisme Hollands Kroon, u uitnodigen voor een netwerkmiddag/bedrijvenbezoek op *19 februari 2018.* Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Aanleiding

Vanuit de werkgroep Recreatie en Toerisme Hollands Kroon worden er regelmatig netwerkbijeenkomsten georganiseerd om kennis te delen, en samenwerking tussen ondernemers te bevorderen. Op 19 februari 2018 gaan we met een groep ondernemers uit Hollands Kroon op stap (met de bus), om op bezoek te gaan bij collega ondernemers in de eigen gemeente. Dit is een uitgelezen kans om eens een kijkje in de keuken te nemen bij een collega en nieuwe contacten op te doen. Graag nodigen wij u uit om met ons mee te gaan. Het exacte programma wordt rond 12 februari 2018 bekend gemaakt.

Gemeente Hollands Kroon biedt het vervoer aan en Golfbaan Regthuys de ontvangst met koffie/thee en na de bustour de borrel.

Wat houdt de middag in?

We gaan met de bus langs bedrijven in Hollands Kroon. We proberen om bij alle bedrijven die mee gaan, langs te rijden. Bij een aantal bedrijven stappen we uit, voor een korte stop en toelichting. Tijdens de busrit geeft iedereen een korte pitch over zijn/haar bedrijf en wat er mogelijk is.

Na de busrit is er een netwerkborrel.

Programma:

Voor wie is de middag?

Alleen voor toeristische/recreatieve bedrijven in de gemeente Hollands Kroon. Er is plaats voor maximaal 40 bedrijven. Er kan maar 1 persoon per bedrijf mee.

Waar kunt u zich aanmelden?

Aanmelden of vragen stellen kan via Jeroen Botman, graag per mail via

Wees er snel bij, want vol = vol. Aanmelden voor 10 februari 2018.

Bron: Werkgroep Recreatie en Toerisme

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl