Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 05 januari 2018 Verkoop bedrijventerreinen Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Hollands Kroon is ontwikkelaar en eigenaar van de bedrijventerreinen Robbenplaat-West in Wieringerwerf en Hoornseweg in Middenmeer.

In het zuiden van de Wieringermeer ontwikkelt Agriport A7 BV. De gemeente en Agriport A7 BV hebben geconcludeerd dat het uitgifteproces van bedrijfskavels efficiënter kan verlopen als dit via één loket verloopt. Daarom begeleidt Agriport A7 BV potentiële klanten bij het uitkiezen van een kavel voor hun bedrijf en het aankoopproces dat daarna volgt.

Uitgifte bedrijfskavels door Agriport A7 BV

Het doel is om de economische structuur in Hollands Kroon te versterken en dat doel wordt het beste bereikt als voor potentiële bedrijven duidelijk is welke unieke vestigingsmogelijkheden er zijn op deze drie bedrijventerreinen langs de A7. De college heeft daarom in 2016 besloten om de uitgifte van bedrijventerreinen voor een periode van 10 jaar te laten verzorgen door Agriport A7. Op deze manier krijgen de klanten alle aandacht die ze verdienen en missen we geen kansen om bedrijven zich te laten vestigen in Hollands Kroon.

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen agriporta7.nl/businesspark/?page_id=18 met Jack Kranenburg van Agriport A7 BV.

Andere bedrijventerreinen in Hollands Kroon

In Hollands Kroon zijn veel bedrijventerreinen te vinden. Een overzicht vindt u op onze website www.hollandskroon.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl