Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 17 januari 2017 Westfries Kaashuis en Foto Beemster vallen in de prijzen tijdens OFS ondernemersverkiezing gemeente Schagen

Ondernemers Federatie Schagen (OFS) logoBron: OFS - Jaarlijks vindt in de gemeente Schagen de verkiezing van dé ondernemers van het jaar plaats. Deze jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door de Ondernemers Federatie Schagen (OFS). Ondernemers uit de gemeente Schagen hebben in de afgelopen periode de gelegenheid gekregen om hun stem uit te brengen. Er waren drie categorieën, namelijk de RABO starter, de Schager Courant Lezersprijs en de OFS ondernemer van het jaar 2016. In een goed met ondernemers uit de gehele gemeente Schagen gevuld KDanz, zijn zaterdagavond 14 januari 2017 de winnaars bekendgemaakt. Deze bekendmaking vond plaats tijdens de jaarlijkse OFS Netwerkbijeenkomst.

Wesfries Kaashuis is RABO startende ondernemer

Arno Mulder van de Rabobank Kop van Noord-Holland, maakte de winnaar bekend van de RABO Startende ondernemer van het jaar. Bij deze titel was het heel spannend.

Westfries Kaashuis won nipt van Pand RAAK. Nico van der Veen van het Wesfries Kaashuis was blij verrast. De overige drie genomineerden in deze categorie waren Domino Pizza van Ronald Kooij (Schagen), FEBO Schagen van Piet Hein de Boer (Schagen) en Strand 49 van Sven Bruin (Sint Maartensvlotbrug).

SC Lezersprijs én OFS ondernemer van het jaar 2016

De NHD/SC Lezersprijs werd uitgereikt door Harry de Jong. De lezers van de Schager Courant hebben Beemster Schagen verkozen tot ondernemer van het jaar.

Vervolgens nam wethouder Beemsterboer het woord om een korte toelichting te geven over de vijf genomineerde bedrijven en de winnaar bekend te maken. De prijs voor de ondernemer van het jaar 2016 ging tevens naar Foto Beemster. Cor Posthumus bedankte zijn collega ondernemers voor deze erkenning. De vier overige genomineerde bedrijven waren Aannemersbedrijf M.J. de Nijs en Zonen van familie de Nijs (Warmenhuizen), AH Warmenhuizen van familie van Duin (Warmenhuizen), FB Hout van Frank en Maik Broersen (Tuitjenhorn) en Oostwouder Tank- en Silobouw BV van Jan Piet Oostwouder ('t Zand).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl